Direktlänk till inlägg 6 maj 2017
400 g kikärtor
2 vitlöksklyftor
250 g sojabönor (tinade)
1/2 gul lök
1 ägg
Koriander
2 msk mjöl
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
chiliflakes
spiskummin
paprikakrydda
rapsolja
Spola kikärtorna med en sil. Mixa kikärtorna. Blanda allt och forma till bollar. Fritera dem i oljan i en kastrull eller fritös. Serveras med pitabröd och sallad eller till kokta nudlar.
2 dl kikärtor på burk
1 dl hasselnötter
2 vitlöksklyftor
1 skiva bröd
1 ägg
1 msk olja
salt och peppar
Mixa samman allt.
Vila i kylen en stund
Gör bollar
Stek!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 |
10 | 11 |
12 | 13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|